Utbildning, konsulter och specialiststöd inom jobbsökning

Arena Matchning har varit på marknaden sedan 1994 och arbetar med utbildning, konsulter samt specialiststöd inom jobbsökning. Vi har utbildat flera tusen medarbetare samt chefer och genomfört hundratals konsultuppdrag. Specialistområden finns inom Business och IT och våra medarbetare är både seniorer med flera års erfarenhet inom sitt område och juniorer som precis kommit ut i arbetslivet. Alla medarbetare ska känna stolthet över sitt eget arbete, sina kollegor och sitt företag. Vi investerar i våra anställda, deras idéer, engagemang och innovation är en viktig del i att vi når våra och våra kunders mål.

Arena Matchning är ett stort och snabbt växande nätverk bestående av noggrant utvalda, granskade och verifierade konsulter. Vi erbjuder företag konsulter per timme, deltid eller heltid. Våra kompetensområden är Utvecklare, Infrastruktur, Young Professionals samt Management och Specialister. Marknaden är primärt Norden med närvaro i bland annat Malmö, Göteborg, Stockholm och Köpenhamn.

Vår expertis

Vi har en mycket bred kundbas med många goda referenser och våra kunder finns i ett stort antal olika branscher. De flesta är ledande i sin bransch men vi jobbar även med mindre företag och organisationer. Vi bidrar till framgång genom ett nära samarbete med våra kunder.

Inväntar timeline

1994
Arena Koncernen
  • Grundades av vår nuvarande koncernchef Magnus Eriksson
  • Arenakoncernen föddes år 1994 när nuvarande koncernchef Magnus Eriksson grundade Arena Personal.

ambit ??