Arena Matchning är Innovativa Professionella Engagerade

Starkare inifrån och ut

Arenakoncernen drivs av en orubblig, gemensam övertygelse: Vår tro på varje människas förmåga. Vi vet att starka individer lyfter varandra. Steg för steg hjälper vi företag och medarbetare att utvecklas och bli starkare – så starka att de i sin tur lyfter andra. Oavsett om det handlar om rekrytering, individuell guidning, bemanning, omställning, utbildning, fysisk träning, ledarskapsutveckling eller en väg in i arbetslivet har vi expertis att hjälpa företag, medarbetare och organisationer till ett långsiktigt stabilt och hållbart arbetsliv.

Kvinna ler mot kameran, i bakgrunden syns ett grupprum med människor runt ett bord
Vårt erfarna team av karriärkonsulter är dedikerade till att ge individuell support och vägledning till våra deltagare! Vi förstår att varje deltagare har unika behov och mål, och därför anpassar vi våra tjänster efter varje individs specifika situation. Genom att lyssna på våra deltagares önskemål och utmaningar kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar individens behov. Vårt mål är att ge våra deltagare de verktyg, kunskaper och det självförtroende som behövs för att lyckas hitta en meningsfull sysselsättning och tillvaro.

Vi har ett stort nätverk av arbetsgivare och samarbetspartners, vilket ger våra klienter tillgång till jobbmöjligheter och arbetsmarknadskunskap. Vi strävar efter att vara en professionell och pålitlig aktör för både arbetssökande och arbetsgivare, och arbetar aktivt för att matcha rätt person till rätt jobb. Genom Arena Matchnings expertis, erfarenhet och engagemang är vi en trygg partner – både för dig som söker jobb eller för dig som behöver rekrytera personal.
Porträttbild av Mona El Foli, anställd på Arena Matchning
Porträttbild av Isam Koutcho, VD och delägare på Arena Matchning

Professionella

Vi kan arbetsmarknaden och levererar våra tjänster på ett kvalitativt och effektivt sätt. Våra karriärkonsulter är kunniga och etablerade inom sina områden, och uppdaterar sig kontinuerligt om de senaste trenderna på arbetsmarknaden för att kunna leverera god jobbcoachning. Genom att vara professionella kan vi erbjuda våra deltagare högkvalitativ rådgivning och stöd som hjälper dem att nå sina karriärmål.

Innovativa

Vi strävar hela tiden efter att uppmärksamma de senaste trenderna inom rekrytering för att kunna erbjuda våra deltagare samhällsaktuella verktyg för att lyckas i jobbsökandet. Vi vill vara helt enkelt vara lyhörda inför förändringar och skiftande behov på arbetsmarknaden för att kunna utveckla våra tjänster med de mest effektiva lösningarna.

Engagerade

Vi är engagerade gentemot våra deltagares ambitioner och strävar efter att hjälpa dem att nå sina önskade resultat. Vårt engagemang visar sig i vårt genuina och individanpassade stöd, där vi sätter våra deltagares utveckling och välbefinnande först.

Genom att leva upp till värdeorden professionell, innovativ och engagerad strävar Arena Matchning efter att skapa en positiv och givande upplevelse för våra deltagare och samarbetspartners. Vi vill vara en förtroendefull partner som bidrar till samhället genom att bidra till individen.

1994
Arenakoncernen
Arenakoncernen bildades av koncernchef Magnus Eriksson. Samma år registrerades även Ambit som bolag.
1994
Ambit

Ambits blev ett aktivt bolag inom matchningstjänster, med sitt främsta fokus på IT-branschen.

2021
Arenakoncernen
Ambit förvärvades av Arenakoncernen och blev en del av koncernen.
2023
Arena Matchning

Ambit bytte namn till Arena Matchning och fick nya delägare. Idag riktar sig bolaget brett och stöttar arbetssökande inom en stor variation av branscher.

Lyssna på siffrorna

Arena Matchning är en del av Arenakoncernen.

Kontor
0 +
Erfarenhet
0 år